086-13616581915
086-13008931688
  • ЕДФ

Ние сме платформа едношалтерски купување за јадење столици детски-Дрен, со одличен производ задржи-tomization способност и одлична услуга по продажбата.
Нашата компанија е посветена на бакар-ција на големи продавачите ОЕМ и е-трговија платформа (како Amazon, eaby, Lazada ...). Sup-порт мала серија и мало, ние ќе ви даде најниска цена и квалитет на услуга

WhatsApp Онлајн Chat!