086-13616581915
086-13008931688
  • EDF

Ne jemi one-stop platformë blerjes për ngrënie karrige fëmi-Dren s, me produkt të shkëlqyer kon-tomization aftësive dhe të shkëlqyer pas shitjes shërbimi.
Kompania jonë është e angazhuar për Cooper-situata e shitësit të mëdha OEM dhe e-commerce platformë (të tilla si Amazon, eaby, Lazada ...). Sup-port grumbull të vogël dhe me pakicë, ne do t'ju japë çmimin dhe cilësinë më të ulët të shërbimit

WhatsApp Online Chat!